Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile kârlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yerı aralık son gömlek farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları intizamlı olarak yapılmalıdır. Kapının mazbut çkızılışmasını uydurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında bile kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda kapının nite açıldığını göstermek gerekir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şartı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlanabilir.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik yahut dairesel bir koruma içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana iye yahut bedii kasavetların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son kademe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz Yangın Kapısı aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en oranlı fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page